1

Pisterechten

Volgende gebruikers zijn reeds geregistreerd voor het gebruik van de piste in 2024. laatste update 15/3/2024.  Eigenaars en trainers die zich nog niet geregistreerd hebben worden verzocht zo snel mogelijk zich in orde te stellen. Zoniet zullen zij geweigerd worden om verder te trainen op de Kuurnse hippodroom. 

CANNAERT LIEVEN

DECOCK GERT JAN

9DELAENDER JOERI, DEBBY

DELOMBAERDE FRANK

DEGLAS ANDY

DE RYCKER KOEN en TOM

DESMET YANNICK 

DEVIDT ROGER

DEWAELE GEERT

GHEYSENS MARK

GODERIS JOZEF

HOORNE JACQUES

LABEEUW CHRIS

LANNOO ELSJE

LANNOO GEERT

LECOINTRE-CASTELEIN

LEYN-BOSSUYT

LANNOO MARC ACHIEL

LIEVENS RONNY  

MILLECAMPS MARCEL

RAMMANT XAVIER

ROTSAERT BART

ROTTY DIRK 

STAL DEPUYDT

TAMSIN PAVEL

TALPE PATRICK

TACK CHRISTIAN

TEERLINCK YVAN

THYS CHRISTOPHE

THYS INGRID LAURA

VANCOILLIE-DESIMPEL

VANDERMEERSCH LUC

VAN GHELEWE BJORN

VANHOUTTE JAN

VERBEKE WILLEM

WILLEMS NIC

Meer artikels

Tips voor de premiummeeting van woensdag 24 april. 254

Tips voor de premiummeeting van woensdag 24 april.

De familie Huygens is uitstekend op dreef in 2024 want zowel in het klassement van de drivers als van de trainers staan ze aan de leiding. Hanna voert het klassement aan bij de drivers achterna gezeten door Gunther Loix en Jules Van Den Putte. Vader Marc doet het trouwens ook heel goed en staat momenteel achtste bij de drivers. Bij de trainers gaat het familiaal trainingscentrum aan de leiding gevolgd door Jo Corbanie. We vonden dus heel leuk om eens Hanna uit te spelen tegen haar ma Ingeborg op tips te geven voor onze premiummeeting van woensdag 24 april. Alvast dank aan Hanna en Ingeborg voor hun tips. 

Ingeborg. 

Ren 1: 2-5-8

Ren 2: 6-8-14

Ren 3: 1-9-2

Ren 4: 5-10-3

Ren 5: 14-5-6

Ren 6: 6-5-4

Ren 7: 6-4-13

Ren 8: 2-3-6

Hanna.

Ren 1: 11-13-4

Ren 2:15-13-14

Ren 3: 1-6-2

Ren 4: 3-13-10

Ren 5: 14-10-2

Ren 6: 6-2-5

Ren 7: 7-10-11

Ren 8: 5-6-3

Op naar woensdag 24 april. 253

Op naar woensdag 24 april.

Prachtige meeting om mee af te sluiten. 

Woensdagavond krijgen we de laatste meeting van het voorjaar op de Kuurnse baan. Er worden vier koersen gelopen in premium en daarna vier koersen online.  We starten met een koers voorbehouden aan Franse imports en daarin komen 15 fel aan elkaar gewaagde paarden aan de start. Ibello Du Bocage en Hugo D’Arry die beiden voor Carine De Soete uitkomen kunnen als favorieten naar voor geschoven worden. Full House in de tweede van de avond, Penelope Hasselt en Polien De Lille wisten hun laatste optreden winnend af te sluiten maar moeten uit de tweede lijn komen. Eén lot waarin ze bijna allemaal recente vorm toonden en waarin dus veel mogelijk is. 11 klasbakken aan de start in ren drie die terug met Franse paarden wordt betwist. Hotello De Ligny krijgt de kans om zijn laatste mistasten door te slikken. Hij komt terug uit tegen paarden waarvan hij de meesten al in de ogen keek dit jaar. De vierde koers wordt er eveneens eentje om naar uit te kijken. Er komen veertien paarden in de baan en stuk voor stuk toonden ze over recente vorm te beschikken. In ren vijf krijgen we terug een Full House, deze keer voorbehouden aan Franse paarden. Kanon Oxford is hier de te vloeren deelnemer, won hier laatst heel overtuigend. In ren zes komt Costello O.e. aan de start en dat voor het eerst in 2024. Hij neemt het op tegen zes uitstekende tegenstanders, het wordt dus uitkijken of de zoon van Bold Eagle er al klaar voor is. In de voorlaatste koers krijgen we nog maar eens een Full House met paarden die nog aan het begin van hun carrière staan. Jet Williams en Pink Floyd waren er laatst dichtbij, Sam Pierji debuteert maar lukt een uitstekende kwalificatie. In de afsluiter is Rapide Yoda de logische Favoriet, hij neemt het op tegen onder andere It’s My Dream die laatst won op Croisé in de bereden specialiteit. Go Quickly, In The Sun en Reddington zijn lang uit koers, Silver Bullit liep al tegen beter. 

U ziet dat een meeting wordt waar veel van te verwachten valt en waarop we u hopelijk mogen verwelkomen, tot woensdagavond op Kuurne. 

Premiummeeting woensdag 24 april. 252

Premiummeeting woensdag 24 april.

Vrijdag 19 april kennen we de deelnemerslijsten voor de premiummeeting van komende woensdag 24 april. De meeting start omstreeks 18.30u, de officiële uren weten we vrijdag na samenspraak met Frankrijk. Wat we nu al weten is dat er bijzonder veel paarden in de baan zullen komen. Momenteel zijn er al meer dan 70 paarden aangemeld en er zullen er zeker nog bijkomen. Het wordt dus zeker de moeite om woensdag af te zakken naar de laatste meeting van het voorjaar op de Kuurnse hippodroom. We houden u via onze site en Facebookpagina verder op de hoogte van de meeting. We hopen dat u alvast woensdag heeft gereserveerd in uw agenda. 

Op naar 24 april. 251

Op naar 24 april.

Woensdag 24 april staat alweer de laatste meeting van het voorjaar op het programma op de Kuurnse hippodroom. De rennen worden in nocturne gelopen vanaf 18.30u en is een premiummeeting. Na beraad met enkele trainers werd het programma zo samengesteld om er een topmeeting van te maken. We zetten dus nog eens alles op alles om uitstekende paarden naar Kuurne te lokken. De inschrijvingen beginnen nu al binnen te lopen en we hopen alvast dat u eveneens deze dag in uw agenda heeft genoteerd. Wenst u tijdens deze avond te dineren op de hippodroom dan kunt u steeds reserveren bij Maureen op het nummer 0479 91 51 92. Catering Verkindere staat uiteraard eveneens ter beschikking met frietjes, hamburgers,....

Bereikbaarheid hippodroom. 244

Bereikbaarheid hippodroom.

Opgelet aan eigenaars en trainers 
Vanaf morgen terug oprijden met paarden aan de ingang Kattestraat (ter hoogte van vroegere café jockey)
Bezoekers kunnen enkel binnen langs ingang Kattestraat 188 (hoofdingang)

Hippodroom Kuurne: beleef een spannende namiddag met topsport

Restaurant hippodroom, reserveer bij Maureen 0479/915192

Volgend meeting, woensdag 24 april om 18.30u

Hippodroom Kuurne: ontdek zijn talloze mogelijkheden om te organiseren